Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.

Închide mesajul

Termeni si conditii

Website-ul www.ellens.ro este operat de catre S.C. IMPERIOS OCTAVIAN S.R.L, societate inregistrata la Oficiul Comertului cu numarul  j40/17357/2004  CUI 1688… tel: 021.255.01.18 , fax: 021.255.01.18, mobil: 0722.58.11.65.

Prezentul document stabileşte termenii si condiţiile in care puteţi utiliza site-ul www.ellens.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor si conditiilor prezentate in acest document.

Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator si achiziţionarea produselor din gama oferita pe site presupun implicit acceptarea tacita si fără rezerve a acestor termeni si condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea.

Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informaţiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa servească la achiziţionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decât cele menţionate este interzisa.

IMPERIOS OCTAVIAN S.R.L. poate aduce in orice moment modificări asupra conţinutului site-ului www.ellens.ro, modificări de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil si fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terţe persoane.

Prezentul document se completează cu dispoziţiile prevăzute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.

 

Produsele :

Produsele comercializate de ellens.ro sunt produse noi. Acestea vor fi livrate in limita stocului disponibil. Daca stocul este insuficient, ne rezervam dreptul de a nu livra comenzile . Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu , iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate(pot exista mici diferente de culoare, aspect). De asemenea nu oferim alte garantii, in afara de cele prevazute de legislatia in vigoare, in ceea ce priveste informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produselor de pe site,precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Mentionam faptul ca pot aparea diferente de 2-3 cm în masurile articolelor prezentate si afisate pe site. Preturile produselor includ Taxa pe valoare adăugată (TVA) şi nu includ taxele de livrare. In cazul comenzilor speciale, in care clientul specifica alte dimensiuni decat cele prevazute in tabelul de dimensiuni, produsul nu poate fi returnat.

Ordinul ANPC nr. 433/2009 privind unele masuri de informare a consumatorilor:

Deoarece dumneavoastra aveti posibilitatea de a va exprima părerea referitoare la bunurile şi serviciile pe care le comercializăm puteti suna la Protectia consumatorului,  telefon TEL INFO - CONSUMATOR: 0800 080 999  linie telefonica cu apelare gratuita.

Date cu caracter personal :

Pentru a comanda produse de pe site-ul www.ellens.ro trebuie sa va creati un cont prin completarea formularului de inregistrare. Acest formular contine urmatoarele date cu caracter personal : nume, prenume, CNP, email, adresa, datele firmei, numar de telefon, parola. Prin oferirea acestor date ne dati consimtamantul pentru a le introduce in baza noastra de date, cu respectarea strica a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora. Aceste date sunt folosite pentru a va trimite materiale informative cu privire la produsele noastre.

Datele dumneavoastra personale,pe care ni le furnizati,sunt folosite doar de IMPERIOS OCTAVIAN S.R.L. si nu vor fi dezvaluite tertilor, exceptie fiind firma de curierat ce asigura livrarea coletului dumneavoastra.

IMPERIOS OCTAVIAN - 2014