Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Află detalii aici.

Închide mesajul

Despre noi

Ellen’s este un brand dinamic ce vine in intâmpinarea dorințelor femeii de a fi unică și elegantă fără efort. Oferim o gamă variată de articole de imbrăcăminte deosebite, de calitate ireproșabilă cu ajutorul cărora vă veți putea defini stilul personal.

Variantele pe care le propunem sunt atent selectate, fiind rezultatul unei analize de proporție si culoare, sunt trecute apoi prin filtrul tendințelor din sezonul actual, transformându-se astfel intr-o ținută completă, ce poate fi specială dar și practică in același timp.
Suntem producători de imbrăcaminte, avem o experiență de peste 15 ani in industria textilă, hainele fiind confecționate in secțiile noastre de producție din Bucuresti.
Cu Ellen’s puteți cumpăra haine online sau direct, comod și rapid, la un preț corect raportat la calitate ( fară costuri suplimentare de transport). Si asta nu este tot, Ellen’s va ține cont in permanență de părerile si sugestiile dumneavoastră, deoarece pentru noi sunteți mai mult decat un cumpărător la distanță,sunteti un partener de incredere.

Website realizat si intretinut de logodevis.ro